Κωδικός ασφαλείας για Μηχανογραφικό Δελτίο για Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για Δημόσια Ι.Ε.Κ.

Ανακοινώνεται ότι από Τετάρτη 21/06 μέχρι και Παρασκευή 30/06 θα μπορούν να προσέλθουν στη Σχολική Μονάδα προκειμένου να τους αποδοθεί κωδικός ασφαλείας:

  • Τελειόφοιτοι και απόφοιτοι που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το έτος 2023, προκειμένου να υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ.
  • Τελειόφοιτοι που δε συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το έτος 2023, προκειμένου να υποβάλλουν Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ.
  • Απόφοιτοι με την κατηγορία 10% που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις χωρίς νέα εξέταση για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το έτος 2023, προκειμένου να υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.